Mobilio Kft.
1021 Budapest
Hűvösvölgyi út 54., 5. épület

Tel.: 06-1-398 1341
Fax: 06-1-398 1343

E-mail:
tpms@mobilio.hu

Web:
www.mobilio.hu
www.tpmsmanager.hu

Online kapcsolatfelvétel

Amennyiben érdeklődik a weboldalon bemutatott termékek vagy a TPMS manager szolgáltatásai iránt, esetleg ezekkel kapcsolatban kérdése van, az alábbi mezők kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot. A tartalom bővítésére vonatkozó érdemi javaslatokat is szívesen fogadunk és a megkeresésekre rövid időn belül reagálunk.

Az Ön adatainak felelősségteljes kezelése és védelme fontos számunkra. Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott személyes adatokat a weboldalunkról küldött érdeklődés vagy megrendelés megválaszolása ill. feldolgozása és teljesítése érdekében kezeljük és rendszerünkben tároljuk. Kérjük, hogy az adatok megadása előtt olvassa el a részletes információkat tartalmazó Adatkezelési Tájékoztatónkat.

A kapcsolatfelvétel kezdeményezésével illetve a megrendelés elküldésével Ön kifejezett hozzájárulását adja az adatok fenti céllal történő felhasználásához és kezeléséhez. Amennyiben személyes adatainak kezeléséhez nem járul hozzá, kérjük, hogy kérdésével vagy igényével forduljon személyesen szervizeinkhez vagy viszonteladó partnereinkhez. Az info@mobilio.hu címre küldött e-mail üzenettel Ön bármikor kérheti korábban megadott adatainak törlését.

Cégnév
Adószám (kötőjelek nélkül)
Tevékenység
Kapcsolattartó személy
Település
Irányítószám
Utca/házszám
Telefonszám
(pl:+36/1/123-4567)
Mobiltelefon
(pl:+36/20/123-4567)
E-mail cím
E-mail cím megerősítése
Hírlevél Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, melynek segítségével rendszeresen tájékozódhat a TPMS szervizhez kapcsolódó egy-egy fontos témáról.
Ellenőrzés
Üzenet szövege

Adatkezelés